ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

//ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ2018-12-20T11:45:47+00:00

Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που ασχοληθήκαμε με προγράμματα υποστήριξης ασθενών. Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα παροχής υπηρεσιών διαχείρισης, μεταφοράς και παράδοσης αποζημιούμενων φαρμάκων στα νοσοκομεία, στις κλινικές και στους ίδιους τους ασθενείς.
Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται και καθορίζονται από τη σχετική νομοθεσία για την παραλαβή, διαχείριση και μεταφορά των φαρμάκων αυτών.

Η μακρόχρονη εμπειρία που μας πρόσφερε η πολυετής συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες της κατηγορίας, καθώς και το μοντέλο εταιρικής μας λειτουργίας εξασφαλίζουν την αποτελεσματική παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας με βέλτιστα αποτελέσματα και πάντα με γνώμονα τις άρτιες σχέσεις με κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Γι’ αυτό και αναλαμβάνουμε -έχοντας εξουσιοδοτηθεί πρώτα από τον ασθενή- να παραλάβουμε τη φαρμακευτική συνταγή του, να την εκτελέσουμε στα ενδεδειγμένα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ και να παραδώσουμε τα φάρμακα που χρειάζεται.

Έτσι, εξασφαλίζουμε στην πράξη την απλοποίηση της διαδικασίας, υποστηρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες κάθε ασθενούς ξεχωριστά και προσωπικά με σεβασμό και διακριτικότητα.

Ταυτόχρονα, δραστηριοποιούμαστε στην Αίτηση χορήγησης αδειών εισαγωγής και γνωστοποίησης στον ΕΟΦ φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων, δραστικών πρώτων υλών, καλλυντικών και ειδών διατροφής. Με απαράμιλλη τεχνογνωσία, εμπειρία άνω των 20 ετών και πολύ ανταγωνιστικές τιμές και παροχές, εγγυόμαστε τα βέλτιστα αποτελέσματα πάντα στα πλαίσια της πιο αγαστής συνεργασίας.